Truien ophangen om stoten te voorkomen

Je hebt het waarschijnlijk al gemerkt aan de fotografische bewijzen op mijn blog, maar ik heb de neiging om veel truien te dragen. De afgelopen jaren heb ik zeker iets van een fixatie op vesten ontwikkeld.

Ik heb er misschien een paar… nou ja, ik heb er meer dan een paar. Maar de post van vandaag gaat niet alleen over mijn passie voor truien, het gaat over het oplossen van een vervelend en veelvoorkomend probleem met het opbergen van truien.

Hoe u uw truien ophangt

Ik hang mijn truien en vesten het liefst in mijn kast omdat het dan makkelijker is om al mijn opties te zien, maar de hangers zelf vormen een probleem. Ze kunnen die lelijke “hangerhobbels” op de schouders van je truien achterlaten, en ik wist dat er een oplossing moest zijn waarbij ik niet al mijn truien ergens in een la moest stoppen!

Verwant: 25 snelle en slimme oplossingen voor uw kledingrampen

Uiteindelijk kwam ik een zeer intrigerende methode voor het vouwen van truien tegen die precies de oplossing bleek te zijn waarnaar ik op zoek was! Ik noem het gewoon “hang-folding”, bij gebrek aan een betere naam, en het heeft veel van mijn nieuwere truien behoed voor hetzelfde hobbelige, hobbelige lot als mijn oudere.

Hoe u uw truien ophangt

Het opvouwen van truien is een van de gemakkelijkste manieren om lelijke schouderbulten, uitgerekte mouwen en andere veelvoorkomende problemen met truien te voorkomen. Hier is hoe het te doen:

Hoe u uw truien ophangt

Hoe u uw truien ophangt

Stap 1: Vouw je trui dubbel met de mouwen bij elkaar.

Hoe u uw truien ophangt

Stap 2: Plaats de hanger zo dat de haak in de opening tussen de mouwen en de zijkanten zit.

Hoe u uw truien ophangt

Stap 3: Vouw het lichaam van de trui over een van de schuine zijden van de hanger.

Hoe u uw truien ophangt

Stap 4: Vouw de mouwen over de andere schuine kant van de hanger en hang hem vervolgens op in je kast.

Hoe u uw truien ophangt

Geef jezelf nu een dikke schouderklop, want je hebt zojuist de kunst van het ophangen van een trui onder de knie! 🙂

Hoe u uw truien ophangt

Als je weinig lades hebt of niet graag door stapels kleding graaft, probeer deze truc dan eens! Het komt zeker van pas als je de komende weken je truien gaat opbergen als het weer warmer wordt!

Een korte opmerking over mijn truien

Omdat ik er zoveel vragen over heb gekregen, dacht ik dat ik je hier snel iets zou vertellen over mijn truivoorkeuren. Als je hebt gemerkt dat al mijn truien erg op elkaar lijken, is dat omdat ze dat ook zijn! 🙂

Het grootste deel van mijn collectie bestaat uit één stijl: de klassieke katoenen trui van J.Crew Factory (voorheen de Caryn-sweater genoemd). Deze truien zijn er in een breed scala aan kleuren, ze zijn super zacht, en zolang je ze voorzichtig wast en aan de lucht laat drogen, blijven ze er lang goed uitzien!

Hang je bepaalde items op een bepaalde manier in je kast?

CreditSource link

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Iwt-Kdg
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart