4 Afvalbeheerservices die vermindering in beweging kunnen bieden

Als het gaat om het vestigen van een sterke recyclingprogramma, CleanRiver weet dat effectieve commerciële recyclingbakken slechts een onderdeel zijn van de reis naar duurzaamheid. Het hebben van een goed afvalbeheerplan is essentieel om te weten welke containers u nodig heeft en om ervoor te zorgen dat uw personeel en bezoekers het afval op de juiste manier scheiden.

Dit is waarom CleanRiver recyclingoplossingen is een trotse samenwerking aangegaan in projecten met Vermindering in beweging. RIM is een afval- en duurzaamheidsadviseur die organisaties helpt hun ecologische voetafdruk te verbeteren door hun afval beter te beheren.

We gingen zitten met Zach Hetrick van Reduction In Motion (RIM) om hun werk beter te begrijpen en waarom werken met CleanRiver een win-win is.

“Wat is reductie in beweging?”

Vermindering in beweging
Duurzaamheid is een reis van constante monitoring en verbetering. Reduction In Motion helpt bedrijven op weg naar duurzaamheid door het afvalbeheer te verbeteren en de betrokkenheid bij hun milieuprogramma’s te vergroten.

“Wat is uw missie en hoe is RIM ontstaan?”

Onze missie is om organisaties te helpen “Verander de manier waarop je over afval denkt”. We willen bedrijven helpen afval op de meest efficiënte, kosteneffectieve en milieuvriendelijke manier te beheren.

Wij zijn van mening dat een solide recyclingprogramma van fundamenteel belang is voor elk sterk milieuduurzaamheidsprogramma, omdat recycling vaak voor het eerst wordt onderkend als we kijken naar de impact op het milieu. Maar het is niet duidelijk het enige, dus we werken eraan om bedrijven te helpen een milieuprogramma te ontwikkelen door middel van personeelsinzet en door de industrie erkende best practices.

Onze president Bill Griffith richtte Reduction In Motion op in 2002. Met eerdere ervaring met het beheren van vast en medisch afval, zag hij dat ziekenhuizen gereguleerd medisch afval te veel classificeerden … en al hun recyclebare materialen weggooiden.

Onze eerste klant was een zorginstelling in de regio Baltimore die we sindsdien hebben bijgestaan ​​op hun duurzaamheidsreis. Sindsdien hebben we meer dan 35 medische centra geholpen, evenals sportstadions, congrescentra, universiteitscampussen, kantoorgebouwen en commerciële vastgoedontwikkelaars.

“Welke diensten biedt RIM aan?”

Wij zijn geen afvalmakelaar of uw doorsnee afvaladviseur, we bieden traditionele afvaladviesdiensten zoals audits, strategische planning, datatracking en contractondersteuning.

RIM gaat verder door het projectmanagement en recyclingeducatie te bieden die nodig zijn om het succes van programma’s op de lange termijn te stimuleren. We maken voorstellen op maat om aan de huidige behoeften van een klant te voldoen:

  1. Als u een vastgoedontwikkelaar bent, kunnen we u helpen met een afvalbeheerplan voor uw project om u te helpen bij de aankoop van commerciële recyclingcontainers of transportapparatuur, en het ontwerp van afvalopslag en havengebieden.
  2. Als u een operations manager bent, kunnen we uw huidige afvalbeheerpraktijken beoordelen en mensen ter plaatse inzetten om te helpen bij de implementatie van best practices en het opleiden van medewerkers.
  3. Als u op zoek bent naar een nieuwe afvaltransporteur, kunnen wij u helpen bij het ontwikkelen van een offerteaanvraag of ingediende beoordelingen.
  4. Als u de milieu-impact van uw bedrijf wilt verbeteren, kunnen we u helpen met een baseline gap-analyse om uw sterke en zwakke punten en kansen te bepalen.

We bieden gratis consulten aan iedereen die zijn afvalbeheer of zijn impact op het milieu wil verbeteren.

“Wat zijn enkele van de belangrijkste prestaties van RIM als bedrijf?”

We zijn zo trots op de 185 onderscheidingen die onze klanten hebben ontvangen voor hun prestaties op het gebied van afval en milieu / recycling.

We waren erg enthousiast om samen met een vastgoedontwikkelaar aan ons eerste ontwerp- en bouwproject te werken om ervoor te zorgen dat afvalbeheer vanaf dag 1 in het ontwikkelingsproces van commercieel vastgoed werd overwogen. Normaal gesproken hebben we de taak om recyclingoplossingen te implementeren nadat de bouw al is voltooid, wat vaak te laat is.

We werken ook graag samen met verschillende groene teams om jaarlijkse evenementen op het gebied van milieubetrokkenheid voor werknemers, zoals boerenmarkten en groene recyclingdagen, te faciliteren.

“Welke impact heeft Reduction In Motion op de duurzaamheidsindustrie”

Zelfs met de uitdagingen op de internationale recyclingmarkt, zijn we er nog steeds in geslaagd om de omleidingspercentages van onze klanten op peil te houden en hen voor te bereiden op komende veranderingen en kansen… zoals omleiding van organische stoffen.

“Wat zijn enkele van de meest voorkomende afvaluitdagingen die u tegenkomt bij het werken met verschillende organisaties?”

Hier zijn een paar veelvoorkomende fouten die we tegenkomen bij recyclingprogramma’s:

  • Het kan moeilijk zijn om de werkelijke totale kosten van afvalbeheer voor uw organisatie te begrijpen. Afvalfacturering is niet altijd consistent en kosten voor afvalverwerking worden vaak begraven in een operationeel budget.
  • Het niet hebben van de juiste apparatuur voor het vervoeren van afval en het juiste onderhoudsschema is de eerste uitdaging die moet worden gecorrigeerd om de kostenbesparingen en de efficiëntie van afvalverwerking te maximaliseren.
  • Overclassificatie van bepaalde afvalstromen (dwz teveel in de container voor recycling of medisch afval stoppen) kan ernstige gevolgen hebben voor de budgetten en het milieu.

“Heeft u tips voor bedrijven die aan de slag willen met hun duurzaamheidsreis / -initiatief?”

We kunnen niet genoeg benadrukken dat je een goede routekaart nodig hebt om te beginnen, anders loop je vast door van klein project naar klein project te springen en ga je de naald niet verplaatsen. Om vooruitgang te boeken, moet u ontwerp een recyclingprogramma – niet alleen kleine groene recyclingprojecten.

We starten elk project, ongeacht wat er in het verleden wel of niet is voltooid, met een uitgebreide beoordeling. Het is altijd een goed idee om te weten waar u aan toe bent en waar u heen kunt. Als je dat eenmaal weet, is het tijd om het juiste team samen te stellen en slimme doelen te stellen.

“Wat zijn de grootste fouten die organisaties maken met betrekking tot hun doelstellingen voor afvalverwijdering?”

Een van de grootste fouten die we zien, zijn beslissingen over afvalcontracten, transport, containers of operaties zonder dat er nauwkeurige gegevens over afvalproductie en kosten voorhanden zijn.

Uw afvalvervoerders zijn cruciale spelers in het vermogen van uw recyclingprogramma om de doelen te bereiken. Er mag echter niet op transporteurs worden vertrouwd voor de best practice-strategie en -implementatie, aangezien ze niet altijd worden gestimuleerd of toegerust om te ondersteunen wat in uw beste belang is in termen van kosten, betrokkenheid en impact.

Ga er niet vanuit dat de aankoop van nieuwe commerciële recyclingbakken, apparatuur of transportcontracten uw doelstellingen voor afvalverwijdering individueel zal verbeteren. Gedragsverandering vereist deze dingen, maar je hebt ook een systeem van passende procedures, training en datamonitoring nodig.

Data Pic voor CleanRiver blog - april 2021

“Welke rol spelen verzamelcontainers en afbeeldingen in een succesvol programma? Gelooft u dat ze een belangrijke rol spelen bij het ondersteunen van een toename van afvalverwijdering? “

Containers en labels zijn ongelooflijk belangrijk. We hebben een paar seconden om iemand zijn afval in de juiste containers te laten scheiden. Een sterke commerciële prullenbak en een strategie voor het recyclen van afbeeldingen maakt het mogelijk om afleidingsdoelen te bereiken. Maar er is een strategie nodig voordat u container en grafische selecties omdat er geen one-size-fits-all prullenbak of -systeem is.

recyclingoplossingen

Omdat elk bedrijf anders is, helpt een eerste afvalaudit om de juiste maat, vorm, hoeveelheid en stromen te bepalen die nodig zijn voor het recyclingprogramma. Beschouw commerciële recyclingbakken als een investering! CleanRiver kan u helpen de kosten te benutten.

We zijn er trots op om samen te werken met CleanRiver-recyclingoplossingen omdat ze een verscheidenheid aan aangepaste commerciële en kantoorrecyclingbakken bieden die kunnen worden aangepast om de aangepaste afvalbeheerprogramma’s die we samen met onze klanten ontwerpen, effectief te ondersteunen.

recyclingoplossingen

Twee van de belangrijkste voordelen van CleanRiver zijn:

CleanRiver investeert in hun klanten en als commerciële fabrikant van prullenbakken hebben ze talloze uren besteed aan het uitzoeken wat de behoeften van hun klanten zijn en zetten ze zich in om hun producten voortdurend aan die behoeften aan te passen.

Op zoek naar meer duurzaamheidsoplossingen? Bekijk deze andere berichten:

onderste banner

CleanRiver Recycling biedt een scala aan innovatieve, flexibele en aanpasbare recyclingoplossingen. Om de juiste oplossing voor uw behoeften te bepalen, gebruikt u de CleanRiver productselector.

Als je nog vragen hebt die niet in deze blogpost zijn beantwoord, bel ons dan op 1-866-479-4038 of stuur een e-mail naar solutions@cleanriver.com.

CreditSource link

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Iwt-Kdg
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart