2021 Home Organization Challenge: Week 14 The Garage

 

Gefeliciteerd, vrienden. Je hebt week 14 van de Home Organization Challenge 2021 gehaald. Als je het uitsteekt, goed te doen. Het is zo’n grote prestatie. Deze week organiseren we onze garages. Iedereen is nu thuis, dus we zouden de tijd moeten kunnen vinden. Als je een van de voorgaande weken hebt gemist, kun je ze hier vinden.

 

 

Als je nieuw bent bij de uitdaging, print dan het schema en de checklists hieronder uit en begin met de huidige week. Als je uitdagingen hebt gemist, bezoek ze dan opnieuw als je vrije tijd hebt.

AFDRUKKEN -> Gratis Challenge Kit

GARAGE CONTROLELIJST:

1. VOORBEREIDING – Verzamel verschillende dozen, bakken en vuilniszakken. Label dozen om items te sorteren: bewaren, doneren, weggooien, huisvesten.

2. SORTEREN – Sorteer alles in de garage. Maak het geheel leeg (als het weer het toelaat), doorloop één item tegelijk en plaats het in de daarvoor bestemde bak of doos.

3. SCHOON – Als je alles hebt gesorteerd, moet de garage leeg zijn. Op dit punt kunt u de vloer vegen, bladblazen of afspuiten. Dit is een belangrijke stap. Je wilt geen vuile garage organiseren. Als je een probleem hebt met spinnen of mieren, kun je de omtrek van de garage besproeien met insecticide. Wonend in het zuiden, moeten we dit elke drie maanden doen.

4. ORGANISEREN – Zodra je alles hebt doorzocht en schoongemaakt, is het tijd om een ​​organisatiesysteem op te zetten. Label plastic bakken om items te bevatten die in de garage zullen blijven. Plaats de georganiseerde bakken en dozen terug in de garage. Hang dingen aan muurhaken. Probeer alles van de grond te houden. Spinnen verstoppen zich graag achter spullen op de grond, net als stof.

 

Onze garage voor 3 wagens is heel eenvoudig. Ik gebruikte hoge witte kasten en onze oude keukenkasten om onze spullen op te bergen. We hebben veel spullen schoongemaakt toen we verhuisden. Dus we hebben hier nu gewoon de basis. Onze fietsen en grasmaaier staan ​​in het middelste vak van de garage. Laat me je meenemen op een rondleiding en je laten zien wat we hier in huis hebben.

 

 

Omdat we inwoners van Ohio zijn, moesten we de geest van ons team (en onze staat) laten zien door de garage in Ohio State-uitrusting te versieren. Ga Buckeyes!

 

 

De muurkleur is Repose Grey van Sherwin Williams. We bewaren hier een extra koelkast voor overloopvoedsel en vermaak. Er is ook een waterleiding aangesloten, zodat we water kunnen krijgen als we in de huisgymnastiek zijn of buiten aan het werk in de tuin.

 

 

In deze organizers bewaren we boodschappentassen. Ik heb de bakken al jaren, maar ik denk dat ik ze bij TJ Maxx heb. De nummers zijn van Lowes.

 

 

De vitrinekast is van Facebook-marktplaats. Ik gebruik het om verf en plantenvoeding op te slaan. Het Seed & Supply-bord is van Michaels.

 

 

Het is een goed idee om uw kasten te categoriseren. Deze kast bevat onze tuinartikelen.

 

 

Aan deze kant van de kast bewaren we elektrisch gereedschap, olievoorraden, touwen / snelbinders en verfbenodigdheden.

 

 

Ik heb een la gewijd aan mijn tuingereedschap en handschoenen.

 

 

 

Degrote witte kastbevat veel spullen! Het is geweldig omdat het rommel verbergt.

 

 

We bewaren items voor autoverzorging en detaillering op deze 2 planken. Ik heb de zwarte microvezeldoekjes gevondenhier. We gebruiken ze om de auto’s te drogen.

 

 

Deze plank bevat onze papieren wegwerpproducten. Ik heb de vuilnisbakken bij Target gevonden.

 

 

 

Hieronder hebben we onze draagtassen voor huisdieren, een verzorgingscaddy, feestdecoraties en de viszakken van mijn zoon.

 

 

De hoge plank biedt plaats aan veel dingen! De mand bovenaan bevat onze tuinmixen en plantenmeststoffen. De bak onderaan bevat verschillende soorten tape.

 

 

Ik vond de lange doorzichtige containers en blauwgroen manden bij TJ Maxx. Alles duidelijk labelen houdt alles netjes. Er mag geen twijfel over bestaan ​​waar de dingen naartoe gaan.

 

 

Bewaar een paar schoonmaakbenodigdheden in de garage om te gebruiken op autoproducten. De luie Susan komt uithier.

 

 

De dubbele deuren leiden naar ons achterterras en het zwembad. De opklapbare tafel die op de kast leunt, is onze trimtafel voor honden. We hebben het gevondenhier.

 

 

 

Aan de andere kant van de garage is onze homegym. Maak hier een rondleiding.

 

 

Hier zijn verschillende blogposts die u zullen inspireren om uw garage op orde te krijgen.

  • Hoe een garage-modderkamer te creëren
  • Mijn garage thuisgymnastiek
  • Garageorganisatie
  • Garage Organisatie

 

Koop voor de perfecte gids voor onze uitdagingThe Complete Book to Home Organization. Het bevat alle 14 wekelijkse uitdagingen en een heleboel inspiratie en tips over de ruimtes die we gaan organiseren. Voor ideeën hoeft u niet op de computer in te loggen, deze handleiding heeft het allemaal!

 

 

Als u meer begeleiding nodig heeft bij het schoonmaken van uw huis, zorg er dan voor dat u ophaaltThe Complete Book of Clean. Het bevat tal van tips en checklists die u zullen leren hoe u uw huis sprankelend schoon kunt maken.

 

 

Neem deze week een paar dagen de tijd om de garage op te ruimen en in te richten. Spoel zoveel mogelijk door. Deel uw voortgang opInstagrammet behulp van de hashtag #abfolchallenge. Bedankt dat je dit jaar bij me bent gekomen!

 

De Home Organization Challenge na 2021: Week 14 The Garage verscheen voor het eerst op A Bowl Full of Lemons.

CreditSource link

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Iwt-Kdg
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart