3 handige recyclingoplossingen voor kleine ruimtes

Voel je je ooit overweldigd door de hoeveelheid recycling die zich opstapelt in je keuken, kantoor en huis? Soms lijkt het alsof er geen hoeveelheid afvalvermindering zal u verlossen van de constante stroom blikjes, dozen en andere recyclebare materialen die ruimte innemen in uw kleine ruimte.

Het goede nieuws is dat CleanRiver al meer dan 30 jaar eenvoudige en effectieve recyclingoplossingen biedt voor commercieel, kantoor- en huishoudelijk gebruik. Als u op zoek bent naar groene recyclingoplossingen voor uw kleine keuken, klein kantoor of kleine ruimte in het algemeen, dan bent u bij ons aan het goede adres!

1. Commercieel recyclen voor kleine keukens

We zijn ons ervan bewust dat het beschikbare onroerend goed voor een commerciële prullenbak beperkt is in restaurants met kleine keukens. Soms merk je dat je meer ingrediënten en materialen uitpakt dan normaal, waardoor je met een grote puinhoop te maken krijgt. Gelukkig was ruimte besparen precies wat onze LeanStream prullenbakken zijn gemaakt voor.

commerciële recyclingoplossingen voor kleine keukens

Het hebben van een kleine keuken zal niet langer een nadeel zijn als het gaat om recycling. Het afvoeren van gebruikte materialen zal altijd een grote rol spelen in ons leven, dus het is zinvol om te investeren in een praktische oplossing voor een dagelijks probleem. Het goede nieuws is een recyclingprogramma kan zichzelf bijna terugbetalen als het correct wordt geïmplementeerd.

2. Compacte recycling- en prullenbakken voor kleine kantoren

Kantoor recycling in kleine werkruimtes moet het gemakkelijker zijn in plaats van moeilijker, er is minder ruimte om te bewegen en je afval kwijt te raken. Daarom raden we aan om kleinere recyclingbakken te gebruiken, zoals onze Minibak. Het is moeilijk om een ​​plek te vinden voor afvalbakken als de meeste ruimte in je kantoor al door andere dingen wordt ingenomen.

kleine prullenbakoplossingen voor op kantoor

Het goede nieuws is dat het meeste kantoorafval al recyclebaar is, dus je kunt een mini-prullenbak ergens op of onder je bureau bewaren of in een la verbergen. Dit werkt zelfs nog beter buiten de instellingen van een thuiskantoor, omdat uw bedrijf kan een kantoor recycling programma afvalinzameling gemakkelijker dan ooit te maken.

Commerciële kantoorrecycling

Als uw werkplek bestaat uit meerdere kleine kantoren met een ruimte om samen te komen, dan is het misschien een beter idee om een ​​gecentraliseerde recyclingruimte op te nemen in plaats van recycling aan het bureau. We raden ten zeerste gecentraliseerde recyclingstations aan voor commerciële kantoorruimtes. Hier is slechts een voorbeeld van de voordelen:

Door een gecentraliseerd recyclingprogramma uit te rollen voor meer dan 3.000 medewerkers die CleanRiver Mini Bins gebruiken, heeft Hennepin County Government Center een besparing van $ 9.500 per jaar gerealiseerd. Kijk voor het volledige financiële overzicht op de Casestudy Hennepin County.

Als er 1 grote prullenbak is waar het afval wordt gesorteerd in plaats van meerdere kleinere, bespaart u een hoop tijd bij het sorteren van al die kleine emmers. Bovendien kunt u geld besparen op de schoonmaakkosten door de tijd te verkorten die nodig is om volle vuilnisbakken op kantoor te legen.

Als u niet kunt beslissen welke optie het beste is voor op kantoor, test dan een Mini Bin-programma eerst als een manier om de waarde van recycling op het werk beter te begrijpen.

3. Recyclingoplossingen voor thuis

recyclingoplossingen voor thuis

Uw huis heeft misschien niet zoveel kleine ruimtes als een kantoorcel. Maar als je een kleine keuken of een kleine badkamer hebt waar recyclebare materialen de neiging hebben zich op te stapelen, hier zijn een paar geweldige locaties om een ​​minibak of een soortgelijk type recyclingcontainer te plaatsen:

  • In een ongebruikte voorraadkast of kastruimte
  • Onder de gootsteen
  • Opgehangen aan een muur of deur
  • Op een rollende kar/tafel
  • Enz.

Als de meeste recyclebare materialen die zich in uw huis opstapelen vaak drankverpakkingen zijn, zoals blikjes of flessen, overweeg dan om een BevvyBin ergens in je huis. Als u zich het meest zorgen maakt over esthetiek, naar onze bevooroordeelde mening, is de BevvyBin is een van de mooiste containers voor huishoudelijk gebruik.
U kunt ook proberen een op maat gemaakte opbergkast te bouwen die is bedoeld voor al uw huishoudelijke recycling. Bijna als een doe-het-recyclingprogramma voor je eigen huis! Dus ga je gang, kijk welke recyclingoplossingen het beste werken voor jouw kleine ruimtes.

Waarschuwing: het vinden van betere manieren om uw recyclingafval te organiseren, kan alleen maar meer ruimte creëren voor nog meer rommel.

____________________________________________________________________________________________

Bekijk voor meer recyclingoplossingen voor thuis, in de winkel en op kantoor:

onderste banner

CleanRiver Recycling biedt een verscheidenheid aan innovatieve, flexibele en aanpasbare recyclingoplossingen. Om de juiste oplossing voor uw behoeften te bepalen, gebruikt u de CleanRiver-productkiezer.

Als u aanvullende vragen heeft die niet in deze blogpost zijn beantwoord, kunt u ons bellen op 1-866-479-4038 of een e-mail sturen naar solutions@cleanriver.com.

CreditSource link

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Iwt-Kdg
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart