2021 Thuisorganisatie-uitdaging: week 12 speelkamer/speelgoed/hobby’s

 

Dag vrienden. We zijn bijna klaar met de challenge. Hoera! Welkom bij week 12. Deze week is een belangrijke. Als je kinderen of hobby’s hebt, weet ik zeker dat dit deel van het huis aandacht nodig heeft. Het is tijd om het speelgoed of je hobby’s te organiseren. Laten we beginnen.

 

Deze week organiseren we ons kinderspeelgoed en/of onze hobby’s (naaien, plannen, knutselen, homegym, enz.). Als de uitdaging nieuw voor je is, kun je hier de eerste 11 weken vinden. Het is tijd om een ​​beetje plezier te hebben en een georganiseerde speelgoed- of hobbyruimte in je huis te creëren. Ik weet zeker dat je de kinderen deze week kunt laten helpen.

Als de uitdaging nieuw voor u is, drukt u het schema en de checklists af en begint u in de huidige week. Gratis Uitdagingspakket

 

Mijn kinderen spelen niet langer met speelgoed, dus dit bericht is hier om je te inspireren. Ons “speelgoed” staat in onze thuisgymnastiek. Mijn familie houdt van sporten en daar brengen we veel van onze vrije tijd door. Zo zag onze speelgoedkamer eruit toen onze kinderen kleiner waren.

 

 

Ik heb hun speelgoed altijd in deze bakken (van Target) georganiseerd. De plank is van Ikea. Ik heb de bakken duidelijk gelabeld, dus er was geen verwarring over waar dingen heen moesten.

 

 

Ze pakten het zelf op en het bleef altijd redelijk schoon. Dit is een geweldige organiserende oplossing voor gezinnen met kinderen in deze fase van hun leven.

 

 

Nu is ons “speelgoed” -gebied onze thuisgymnastiek. Hier een kijkje in de ruimte. In deze blogpost zie je details.

 

 

Hier zijn nog een paar blogberichten die je zullen inspireren om speelgoed te ordenen.

  • Organisatie van speelgoedkamers
  • Leeshoeken voor peuters
  • Speelkamerorganisatie

 

Voor de perfecte gids voor onze uitdaging, koopDe complete boek-naar-huisorganisatie. Het bevat alle 14 wekelijkse uitdagingen, evenals een hoop inspiratie en tips over de ruimtes die we gaan organiseren. Voor ideeën hoeft u niet op de computer in te loggen, deze handleiding heeft het allemaal!

 

 

Als je meer hulp nodig hebt bij het schoonmaken van je huis, zorg dan dat je het ophaaltHet complete boek van schoon. Het heeft talloze tips en checklists die u zullen leren hoe u uw huis sprankelend schoon kunt krijgen.

 

 

Sorteer deze week al het speelgoed in je huis. Ruim op waar uw kinderen niet meer mee spelen. Deel je voortgang opInstagrammet behulp van de hash-tag #abfolchallenge. Houd jezelf verantwoordelijk en voltooi alle 14 uitdagingen! Ik kan niet wachten om te zien wat je bereikt. Succes. Ik zie je volgende week terug voor de week 13 challenge. Gelukkig Organiseren!

 

De post 2021 Thuisorganisatie-uitdaging: week 12 speelkamer/speelgoed/hobby’s verscheen voor het eerst op A Bowl Full of Lemons.

CreditSource link

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Iwt-Kdg
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart