2021 Thuisorganisatie-uitdaging: lanceerplatform week 13 13

 

Fijne zaterdag vrienden. Hoe gaat het met de uitdaging? Onze huizen bedanken ons voor het opruimen van de rommel en het brengen van rust in de ruimte. Tot nu toe hebben we het grootste deel van het huis georganiseerd. We hebben nog maar 2 plekken vrij. Het is week 13 en we ruimen de rommel op van onze lanceerplatforms (ook wel modderkamers of de ruimte waar je de gezinskalender, sleutels, rugzakken, enz. Bewaart).

Als de uitdaging nieuw voor je is, print dan het schema en de checklists hieronder uit en begin in de huidige week. Als je uitdagingen hebt gemist, bezoek ze dan opnieuw als je vrije tijd hebt.

AFDRUKKEN -> Gratis Challenge Kit

 

Voor de perfecte gids voor onze uitdaging, koopDe complete boek-naar-huisorganisatie. Het bevat alle 14 wekelijkse uitdagingen, evenals een hoop inspiratie en tips over de ruimtes die we gaan organiseren.

 

 

Als je meer hulp nodig hebt bij het schoonmaken van je huis, bestel dan zekerHet complete boek van schoon. Het heeft talloze tips en checklists die u zullen leren hoe u uw huis sprankelend schoon kunt krijgen.

 

 

In ons nieuwe huis bevindt ons lanceerplatform zich bij de achterdeur. In deze ruimte hebben we speciale ruimtes voor onze jassen, tassen, schoenen, sleutels en huisdierenartikelen. De lancering is de plek waar je je spullen laat vallen, als je door de deur loopt. Het hoeft geen grote ruimte te zijn en iedereen kan er een maken.

Als je geen aangewezen lanceerplatform hebt, is dit een goed moment om er een voor je gezin te maken. U kunt een lanceerplatform maken in een van de volgende gebieden:

  • Foyer
  • Hal kast
  • Keuken
  • Garage
  • Wasruimte

 

 

 

Door ruimte te creëren voor onze spullen, blijft ons huis georganiseerd. Er is geen reden om deze items naar mijn keuken te brengen en op het aanrecht te laten vallen. Dit systeem helpt stapels rommel te elimineren. Mijn kinderen hebben een plek om hun spullen op te bergen, zodat ze niet alles zomaar op de grond laten vallen. De sleutels worden opgehangen, rugzakken hebben een plekje, paraplu’s hebben een mand, schoenen hebben een dienblad, etc. Het doel is dat alles een plek krijgt.

 

 

Een schoenenrek houdt vuil en sneeuw van de vloer. Ik vond dit dienblad bij Target.

 

 

 

 

Ik bewaar onze hondenuitlaatartikelen in deze mand. Het bevat een paraplu, riem en afvalzakken voor huisdieren.

 

 

Het is altijd een goed idee om een ​​plek te hebben om je sleutels te bewaren. Deze is van Target.

 

 

 

Hieronder staan ​​een paar voorbeelden van lanceerplatforms die ik in mijn vorige huis heb gemaakt. Wees creatief. De lucht is de limiet.

Mijn foyer lanceerplatform. Details hier.

 

 

Mijn garage lanceerplatform. Details hier.

 

 

Mijn mudroom lanceerplatform. Details hier.

 

 

Lanceerplatform in mijn oude kantoor. Details hier.

 

 

Besteed deze week wat tijd aan het maken van een lanceerplatform in uw huis. Deel je voortgang opInstagrammet behulp van de hash-tag #abfolchallenge. Ga zo door. Je kunt alle 14 uitdagingen voltooien! Ik kan niet wachten om te zien wat je bereikt. Succes. Ik zie je volgende week terug voor de laatste week van de uitdaging. Gelukkig Organiseren!

~Toni

 

De post 2021 Home Organization Challenge: Week 13 Launch Pad verscheen voor het eerst op A Bowl Full of Lemons.

CreditSource link

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Iwt-Kdg
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart