2021 Thuisorganisatie-uitdaging: kinderkasten in week 11

 

Het is zaterdag en tijd voor week 11 van de Thuisorganisatie Challenge. Laten we de rommel uit onze kinderkasten opruimen. Dit is een leuke week waarin je je gezin mee kunt nemen in de uitdaging. Als je geen kinderen hebt, kies dan een andere kast om te ordenen. Het is belangrijk om je kinderen erbij te betrekken. Laat ze hun spullen sorteren, opruimen en doneren wat ze niet langer gebruiken, passen of waar ze van houden. Breng de dag door met je kinderen en zorg dat ze georganiseerd zijn!

Als de uitdaging nieuw voor je is, print dan het gratis uitdagingspakket uit. Het zal u door elke week leiden. Je kunt het hier vinden. Het heeft alle wekelijkse opdrachten en checklists.

 

Kastruimte is een kostbaar goed. We moeten slim zijn in hoe we het gebied organiseren, maar meedogenloos dingen opruimen die we niet meer gebruiken of nodig hebben. Voordat je deze week de kasten van je kinderen opruimt, moet je even de tijd nemen om dingen op te ruimen. Begin fris en claim meer bruikbare ruimte om de dingen op te slaan die u daadwerkelijk gebruikt.

Hier is een kijkje in de georganiseerde “tiener” -kast van mijn dochters. Ze is erg goed in het schoon en georganiseerd houden. Ze zal het regelmatig organiseren, zonder dat ik erom vraag. Ik hou ervan!

 

 

Ze bewaart reistassen, vakantieartikelen en items buiten het seizoen in de bakken op de bovenste plank.

 

 

 

 

In deze bakken bewaart ze make-uptassen, portemonnees, hoeden, sjaals, handschoenen en zonnebrillen. Ik vond ze bij TJ Maxx.

 

 

 

 

In deze mand bewaart ze haar collectie rugzakken. (Het is van Target).

 

 

Wanneer uw kinderen een georganiseerd systeem hebben, is het gemakkelijker voor hen om de ruimte te behouden. Het kost alleen wat tijd en moeite om ze te helpen de rommel op te ruimen en ze te leren hoe ze het schoon kunnen houden.

 

 

Hier zijn enkele blogberichten die je zullen inspireren om je kinderkasten georganiseerd te krijgen.

 

Voor de perfecte gids voor onze uitdaging, koopHet complete boek voor thuisorganisatieAan. Het bevat alle 14 wekelijkse uitdagingen, evenals een hoop inspiratie en tips over de ruimtes die we zullen organiseren. Voor ideeën hoeft u niet op de computer in te loggen, deze handleiding heeft het allemaal!

 

 

Als je meer hulp nodig hebt bij het schoonmaken van je huis, zorg dan dat je het ophaaltHet complete boek van schoon. Het heeft talloze tips en checklists die u zullen leren hoe u uw huis sprankelend schoon kunt krijgen.

 

 

Ruim deze week de rommel op uit de kasten van je kinderen. Zuiver wat je kunt en breng het terug om te bestellen. Deel je voortgang opInstagrammet behulp van de hash-tag #abfolchallenge. Houd jezelf verantwoordelijk en voltooi alle 14 uitdagingen! Ik kan niet wachten om te zien wat je bereikt. Succes. Ik zie je volgende week terug voor de week 12 challenge. Gelukkig Organiseren!

 

De post 2021 Home Organization Challenge: Week 11 Kids Closets verscheen voor het eerst op A Bowl Full of Lemons.

CreditSource link

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Iwt-Kdg
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart