2 juni 2021

Ik ben net begonnen met een nieuwe serie – Simple Shortcuts. Je kunt alle berichten in de serie hier bekijken. Zorg ervoor dat je ga naar Instagram om je favoriete tips toe te voegen in het vragenvenster Verhalen. Terwijl we in de modus Avondroutines zijn, dacht ik dat het leuk en nuttig zou zijn om ook enkele van mijn musthaves voor mijn avondroutine te delen.

Dit zijn mijn avondroutine-musthave-producten – ze maken de avonden eigenlijk een beetje gemakkelijker en leuker. Je kunt al mijn . zien Amazon-favorieten hier en favorieten voor avondroutine onder de categorie Ochtend + Avondroutine.

  1. SCHROBBEN – My Nightly Sink Scrub Routine is een eenvoudige aanvulling op elke avondroutine die helpt om de keuken schoon te houden met een eenvoudige toevoeging aan de avondopruiming.
  2. SCHROBBENDE SPONSEN – Aanrecht afvegen en afwassen gemakkelijk gemaakt! Sponzen zijn multifunctioneel en ideaal voor snelle reiniging en diepe reiniging.
  3. REINIGINGSDOEKEN – Dit zijn mijn absolute favorieten en naar mijn mening de beste die er zijn en perfect voor het afvegen van aanrechten en de keukentafel aan het eind van de dag.
  4. KAARSEN – Een beetje sfeer door middel van een kaars of het verspreiden van een etherische oliemelange.
  5. KOFFIE-/ THEEMOKKENIk ben dol op een goede koffie/theemok en gebruik graag dubbelwandige glazen mokken voor dat kopje thee ’s avonds.
  6. HETE THEE – Ik hou van deze Teavana-melange van groene thee voor de avond – er zit wel een beetje cafeïne in, dus ik heb mijn kopje rond 18.30 of 19.00 uur. Natuurlijk kun je een glas water of iets anders dat je graag zou willen drinken als onderdeel van je avondroutine maken. ik doe ook een ook nachtelijke vitamine.
  7. OPLAADPUNT– We houden van ons laadstation – het bevat iPhones, iPads en laadt snel op. We bewaren het in mijn kantoor – superhandig!
  8. ANALOGE WEKKER – Ik vind het heerlijk om een ​​ouderwetse wekker te hebben – we hoeven zelden een wekker te zetten met twee honden die graag bij het krieken van de dag opstaan, maar het is leuk om te hebben.
  9. LEZEN – Zelfs als het maar een paar pagina’s of een hoofdstuk is, vind ik het leuk om voor het slapengaan een beetje te lezen. Schoon mama’s gids voor een vredig huis is een goede keuze voor een boek voor het slapengaan

Ik hoop dat deze lijst je wat ideeën geeft terwijl je geïnspireerd raakt voor het starten van een avondroutine – heb je dingen die je nodig hebt voor een avondroutine?