Het zijn de kleine dingen #131 – Schone mama

11 juni 2021

Mijn kinderen zijn officieel klaar met school en we zijn in de zomermodus, dus het is geen verrassing voor mij wat mijn aandacht deze week heeft getrokken. Ik deel een heerlijke verzameling s’mores-combinaties van Chris Loves Julia, enkele roadtriptips en -trucs van Kelle Hampton, een heerlijke chocoladetaart van Preppy Kitchen, de nieuwe promoprijs van Responsible Kid Kit eindigt morgen en een gratis printbare ronde van alle eenvoudige snelkoppelingen van de afgelopen zes weken.

Oké, dus deze s’mores-combinaties van Chris Loves Julia zijn absoluut aanlokkelijk. Doe jezelf een plezier en lees de reacties door voor nog meer heerlijke ideeën.

via Chris Loves Julia

Als je deze zomer een roadtrip plant, moet je alle wijsheid in dit bericht van Kelle Hampton bekijken. Ze deelt al haar kennis, activiteiten en links voor auto-activiteiten na jaren van gezinsuitstapjes.

via Kelle Hampton

Ik maakte deze chocoladetaart van Preppy Kitchen in het weekend en werd eraan herinnerd hoeveel ik van een goede plaattaart hou. Het is niet alleen gemakkelijker dan een laagcake, maar de verhouding glazuur tot cake was perfect – niet te zoet en perfect bevredigend.

via Preppy Kitchen

Het is geen geheim dat ik hou van wat structuur en routine in mijn dag. De Simple Shortcuts-serie is officieel voorbij, maar je kunt de 5 pagina’s gratis printable pakken die al die tips op één plek voor je afrondt. Pak hier de gratis printable met alle tips en bekijk hier alle berichten.

Een paar Clean Mama-items:

De gloednieuwe 21 pagina’s Verantwoordelijke Kid Kit is in de winkel en klaar om u te helpen een beetje verantwoordelijkheid in uw huis op te bouwen (we werken eraan deze zomer!). Het is introductieprijs voor $ 10 tot en met morgen, 12 juni.

Heb je de gezien Zomer kwartaal? Het is een van mijn favoriete dingen op de site: een rustige benadering van het huishouden en een uitnodiging om het rustiger aan te doen. Ik deel mijn topgeheime recept voor kipsalade en andere tips voor een verfrissende zomer. Bekijk het hier.

Ik heb zojuist TWEE nieuwe sets handdoeken toegevoegd aan de Clean Mama Shop. Ik breng je graag keuken- en schoonmaakdoeken van de hoogste kwaliteit en deze zullen je niet teleurstellen. De keuken- en pantryhanddoeken zijn geweldig voor handdoeken en een snelle reiniging.

Keuken- & Pantry Handdoeken – 3 pak

Ik ben dol op meelzakken en ben verheugd om je deze subtiele aqua-streep te brengen. Je zult dol zijn op deze grote pluisvrije multifunctionele handdoeken – gebruik ze voor schoonmaken, ramen wassen, afwassen, handdoeken, cadeaus inpakken en nog veel meer.

Aqua Stripe Meelzak Handdoeken – 4 pak

Vier nieuwe melanges van etherische oliën kwamen een paar weken geleden in de winkel – heb je er een, twee of alle vier gepakt? Bekijk ze hier. Ik vond het geweldig om aan deze melanges te werken en ben zo blij om je heerlijke en pure etherische oliemelanges te brengen. Velen van jullie hebben contact gezocht met de vraag waar ik ze vandaan heb – Plant Therapy heeft ze voor mij gemaakt.

CreditSource link

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Iwt-Kdg
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart