Gratis huishoudkalender juni 2021 – Clean Mama

28 mei 2021

Het is bijna juni en dat betekent dat het tijd is voor de GRATIS Huishoudkalender van juni 2021. Als je op zoek bent naar een nieuwe start en een beetje structuur met je schoonmaak, dan is de Clean Mama Routine en Homekeeping Calendar de perfecte manier om aan de slag te gaan. Ik deel deze gratis afdrukbare graag met je omdat ik weet dat dit kleine hulpmiddel het potentieel heeft om je huis en leven in slechts enkele minuten per dag te veranderen. Als je Clean Mama al een week volgt, weet je dat elke dag een kans is om opnieuw te beginnen en dat geldt ook voor elke week, maand, enz.

Lees verder, pak de GRATIS kalender en maak je klaar om te zien hoe het gaat elke dag een beetje is echt het geheim van een schoon huis.

Mis de . niet ZOMER UITVERKOOP in de winkel – laten we ons klaarmaken voor de zomer met een zomeruitverkoop in de winkel! De schappen zijn vol en de benodigdheden staan ​​voor je klaar. Vul uw winkelwagentje en sla uw voorraad in – gratis verzending ook voor $ 125! Gebruik de couponcode HOERAZOMER – verkoop eindigt op 1 juni 2021.

HIER IS EEN INFOGRAFIEK DIE DE SCHONE MAMA ROUTINE UITLEGT:

Vind deze infographic en de kalender op de gratis printables-pagina.

Dagelijkse taken en Wekelijkse taken worden gedetailleerd via de kalender en u vindt onderaan een kleine extra’s en notities. Hoe je de kalender gebruikt, is aan jou – zet hem op een klembord, in je planner, op je koelkast. Gebruik vinkjes, trek lijnen door taken of houd het gewoon bij als herinnering. Nieuw hier? Bekijk de Start Here-pagina voor meer informatie of ga naar dit bericht met een video over de 5 dagelijkse taken.

SNELLE TIP: Heeft u een planner? Pas het formaat van de pdf aan wanneer u deze gaat afdrukken in uw printervoorkeuren.

Als je van dit formaat voor dagelijkse en wekelijkse taken houdt, zul je dol zijn op de Huishoudplanner en/of de Huishoudelijke Vereniging maandelijks abonnement. Beide nemen je hand en wijzen je de weg naar een schoon huis in enkele minuten per dag en openen je weekenden voor plezier en familie in plaats van schoonmaken. Deze opties omvatten ook mijn Roterende taken (diep schoonmaken) en Maandelijks Focus (organiseren) ook – Maandelijkse Focus van juni – DE SLAAPKAMERS).

KLAAR OM MEE TE VOLGEN?

  • Abonneren in de zijbalk voor motiverende berichten en tips om de dagelijkse en wekelijkse taken bij te houden.
  • Volg me op Instagram voor dagelijkse herinneringen en schoonmaaktips.

GA HIER OM UW GRATIS KALENDER VOOR JUNI 2021 TE KRIJGEN

Nieuw hier? Pak deze gratis printable op de gratis printables-pagina. Ga naar deze pagina voor nog meer info over mijn routine! Als je me wilt zien praten over mijn schoonmaakroutine, ik heb een paar video’s op YouTube ook

(Let op: ik heb de gratis schoonmaakkalender toegevoegd aan mijn GRATIS printables-pagina – voer je e-mailadres EENMAAL in om voor altijd toegang te krijgen tot de printables!

CreditSource link

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Iwt-Kdg
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart