Bespaart recycling een zakelijk geld? Waarom het een sleutel tot succes kan zijn

De meeste bedrijfseigenaren zouden je vandaag vertellen dat het moeilijkste deel van hun baan is om winstgevend te blijven. Vooral eigenaren van kleine bedrijven die bijzonder hard werden getroffen door COVID-beperkingen. Het geld is altijd krap bij het runnen van een bedrijf, dus het kan geen kwaad om op zoek te gaan naar nieuwe manieren om geld te besparen.
CleanRiver recyclingoplossingen heeft meer dan 30 jaar ervaring in het werken met bedrijven die hen helpen bij het implementeren van commerciële en kantoorrecyclingprogramma’s. Enkele van de meest voorkomende vragen die we krijgen zijn onder meer; “Bespaart recycling een bedrijf geld?” en “Hoe helpt recycling mijn bedrijf?”.
Als je dezelfde vragen hebt, heb je geluk! Hier zijn de antwoorden op die zeurende vragen.

Hoe besparen bedrijven geld door te recyclen?

De ideale manier om geld te besparen, zou zijn om allemaal samen afval te verminderen. Met dat in gedachten kunnen bedrijven geld besparen door afval te verminderen door een van de volgende dingen te doen:

  • Papierloos werken door de noodzaak om documenten af ​​te drukken of te faxen te beperken of te elimineren.
  • Herbruikbare producten kopen in plaats van eenmalig gebruik, zoals zilverwerk en glaswerk
  • Kartonnen dozen, versnipperd papier en andere recyclebare materialen bewaren voor hergebruik (gebruik de oude dozen voor opslag, versnipperd papier voor verzendvulling, enz.)

Het kopen van verbruiksartikelen voor eenmalig gebruik is in de loop van de tijd een grote verspilling van geld. Door voorrang te geven aan commerciële recycling, kunt u een deel van de hieraan verbonden kosten verminderen. Maar om echt geld te besparen voor uw bedrijf, zou commerciële recycling een laatste redmiddel moeten zijn; het verminderen van afval is de beste manier om onnodige kosten te vermijden.
Dat gezegd hebbende, er zijn nog steeds genoeg redenen om een ​​recyclingprogramma te implementeren. Commerciële recycling kan uw bedrijf op veel manieren geld besparen. Het meest voor de hand liggende is het verlagen van de transportkosten die samenhangen met het verwijderen van afval door recyclebaar afval in de juiste afvalstromen te leiden. Dit kan worden gedaan door te investeren in commerciële recyclingbakken die u kunnen helpen uw recyclingbesparingen te maximaliseren.

hoe helpt recycling mijn bedrijf
Hoe bespaart dat geld? Welnu, het verminderen van de hoeveelheid afval die uw bedrijf naar de stortplaats stuurt … verlaagt direct de frequentie van het ophalen van afval. Hoe minder vaak u uw afvaltransporteur naar de vuilnisbak hoeft te sturen, hoe meer geld uw bedrijf bespaart door de slimme implementatie van commerciële recyclingbakken.

Hoe helpt recycling mijn bedrijf?

Hoe vermindert een commerciële prullenbak het ophalen van afval? Het antwoord is iets minder voor de hand liggend. Kantoorrecyclingprogramma’s produceren doorgaans veel meer papierafval, commerciële recyclingprogramma’s produceren veel meer kartonafval, enzovoort. Door het recyclebare afval zoals papier en karton te scheiden in plaats van het bij al het andere afval te gooien, krijg je 2 voordelen:

  1. De recyclebare materialen vullen uw vuilniszakken niet meer, waardoor u minder vaak naar de stortplaats moet
  2. Het gesorteerde recycleerbare afval kan nu worden verzameld door afvalvervoerders te recyclen en naar recyclingfaciliteiten te brengen

De gemiddelde jaarlijkse kostenbesparing hangt af van de hoeveelheid afval die uw bedrijf genereert, maar het is niet ongebruikelijk om ergens tussen de $ 3.000 en $ 4000 per jaar te besparen door simpelweg karton en papier te recyclen. Wat is het beste om te recyclen voor geld? Metaalschroot is de meest winstgevende manier om geld terug te verdienen door te recyclen … hoewel niet alle bedrijven dit kunnen.
Het implementeren van een recyclingprogramma voor uw bedrijf kan uiteindelijk op meer manieren vruchten afwerpen dan u zou verwachten. Om meer te lezen over recyclingprogramma’s. Download hier ons e-book over het starten van een recyclingprogramma.

Klik op de onderstaande links voor meer informatie over commerciële recycling:

Office Recycling Program eBook

4 stappen om te helpen bij het starten van een recycleprogramma voor appartementen

Wat is afvalvrij? 7 tips om afvalvrij te maken in uw faciliteit

Wat te recyclen en wat niet te recyclen

onderste banner

CleanRiver Recycling biedt een scala aan innovatieve, flexibele en aanpasbare recyclingoplossingen. Begin vandaag met geld te besparen met onze green recyclingprogramma’s.

Als je nog vragen hebt die niet in deze blogpost zijn beantwoord, bel ons dan op 1-866-479-4038 of stuur een e-mail naar solutions@cleanriver.com.

CreditSource link

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Iwt-Kdg
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart