5 tips voor het schoonmaken van de lente en een GRATIS starterspakket

De maand van de lenteschoonmaak is aangebroken en er zijn vijf items die ik elk jaar aan mijn checklist toevoeg. Mijn volledige voorjaarsschoonmaakplan vind je hier. Blijf lezen om te zien wat ik deze maand grondig schoonmaak & bekijk de huidige GRATIS Grove Collaborative voorjaarsschoonmaak startpakket.

  1. Kussenovertrekken & Sierkussenslopen. Als je hoezen hebt, is het tijd om ze uit te doen en te wassen. Terwijl je toch bezig bent, doe je alle sierkussenslopen af ​​en was je ze ook nog eens goed. Deze klus moet minstens twee keer per jaar worden uitgevoerd (of vaker, afhankelijk van het gebruik).

 

 

2. Maak de koelkast grondig schoon. Dit moet zeker meer dan eens per jaar worden gedaan, maar jaarlijks haal ik elk verwijderbaar hulpstuk uit de koelkast en spoel het af. Alle laden en planken moeten worden verwijderd en gewassen en de muren moeten worden schoongeveegd.

 

 

3. Reinig de ramen. De ramen zijn lastig schoon te maken, maar ze krijgen een film en moeten minstens één keer per jaar grondig worden schoongemaakt, zo niet vaker. Doe alle gordijnen uit (was ze), stof de jaloezieën af en schrob die ramen goed.

 

 

4. Maak alle kasten grondig schoon. Ik gebruik mijn . graag Mevrouw Meyers Multi-Surface reiniger van Grove om de kasten te schrobben. Reinig de deuren en de planken. Dit betekent dat je alle borden en etenswaren eruit moet halen. Werk snel en het is geen al te grote klus. Zet de muziek harder!

 

 

5. Maak plinten en trimwerk grondig schoon. Eindelijk is het tijd om op je knieën te gaan en die plinten en trimwerk te schrobben. Gebruik een kussen voor je knieën, als je er een nodig hebt. Deze worden erg stoffig, dus ze moeten een paar keer per jaar worden gedaan, maar zorg ervoor dat het op je checklist voor de voorjaarsschoonmaak staat. Vul een emmer met heet zeepsop en een scheutje afwasmiddel (ik gebruik) Mrs. Meyers Fresh Cut Grass afwasmiddel) en schrob ze met een spons.

 

 

Bonus: versier voor de lente. We mogen niet vergeten ons harde werk te belonen door het huis in te richten voor de lente. Tulpen, pioenrozen, konijntjes, namaak-eieren en lentekransen fleuren het huis op en helpen die winterblues van je af te schudden. Er is niets beter dan de lente in je huis te verwelkomen met een prachtig interieur.

 

 

Om je op weg te helpen met je checklist voor de voorjaarsschoonmaak, wil je de GRATIS startpakket van Grove Collaborative. Ze geven een GRATIS startpakket voor de lenteschoonmaak aan alle nieuwe klanten die hun eerste bestelling plaatsen. Ze verzenden op dit moment alleen naar de onderste 48 staten. Sorry dat ze niet naar Canada, Hawaii of Alaska kunnen verzenden.

 

 

 

Dus probeer Grove eens. Ze hebben al hun producten zorgvuldig gekozen en hun doel is om in 2025 plasticvrij te zijn. Ze hebben veel plantaardige en duurzame producten om uit te kiezen. Ze bezorgen alles gratis bij je thuis!

 

 

Je kunt elk van de lentegeuren kiezen om in je GRATIS startpakket te doen. Hun limited edition geuren zijn Fresh Cut Grass (exclusief verkocht bij Grove), Rose, Mint en Lilac.

 

 

Fijne voorjaarsschoonmaak!

 

Disclaimer: dit is een gesponsord bericht van Grove Collaborative®. Alle meningen zijn van mijzelf en ik raad alleen producten of diensten aan die ik persoonlijk gebruik en waarvan ik denk dat mijn lezers ervan zullen genieten. Ik maak dit openbaar in overeenstemming met de 16 CFR van de Federal Trade Commission, deel 255: “Gidsen over het gebruik van aanbevelingen en getuigenissen in advertenties. Klik hier voor de volledige disclaimer.

Het bericht 5 tips voor het schoonmaken van de lente en een GRATIS startpakket verscheen voor het eerst op Een kom vol citroenen.

CreditSource link

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Iwt-Kdg
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart