26 mei 2021

We zitten midden in een nieuwe serie: eenvoudige snelkoppelingen. Je kunt hier alle berichten in de serie bekijken. Zorg ervoor dat je ga naar Instagram en volg daar ook. Terwijl we in de modus Wastips zijn, dacht ik dat het leuk en nuttig zou zijn om ook enkele van mijn musthaves voor mijn wasroutine te delen.

Dit zijn een handvol van mijn must-have-producten – ze maken het wassen een beetje gemakkelijker en een beetje leuker. Het vereenvoudigen van uw wasroutine is de sleutel tot een vlotte werking van uw huishouden (echt waar!). Je kunt mijn favoriete huishoudproducten zien in de Clean Mama Shop en mijn Amazon-favorieten hier onder de categorie Laundry Love.

  1. Stoomboot Ik merk dat ik vaker een stomer gebruik dan een strijkijzer, vooral voor het snel bijwerken van kleding, linnengoed, gordijnen en het snel desinfecteren van plekken.
  2. DroogrekIk vind het heerlijk om een ​​droogrek in de wasruimte te hebben om kleding op te hangen om te drogen.
  3. Gids voor wasgoed –Als je een beetje hulp nodig hebt als het om wasgoed gaat, zul je mijn nieuwe Gids voor wasgoed geweldig vinden. Het staat vol met allerlei tips en trucs voor het wassen.
  4. WasmandEen goede wasmand is handig voor de was, maar hij kan ook worden gebruikt voor het snel opruimen van rommel en / of een donatiemand.
  5. Witte azijn Ik doe 1/4 kopje witte azijn in het wasverzachtercompartiment en ik gebruik ook witte azijn om de wasmachine schoon te maken. Vind hier de routebeschrijving.
  6. Wasmiddel Spray + Zuurstof Whitener – Deze twee producten zijn mijn musts voor de dagelijkse was. De Laundry Detergent Spray is veilig voor alle stoffen, kan worden gebruikt als voorbehandelaar en is zo gemakkelijk te gebruiken. Oxygen Whitener is een veilige en natuurlijke witmaker die kan worden gebruikt op wit, kleuren en om schoon te maken! Bekijk hier alle Clean Mama Laundry-producten.
  7. Wol droger ballen Plaats wollen droogballen in de droger met nat wasgoed om de droogtijd te verkorten, het wasgoed op natuurlijke wijze te verzachten en het wasgoed op te frissen door een paar druppels etherische olie aan de droogballen toe te voegen (laten drogen) en in de droger te doen.
  8. Verdeelde mand– Ik vind het heerlijk om een ​​gedeelde wasmand te hebben om kleding vooraf te scheiden voor de was. Het bespaart tijd en energie.
  9. Fluwelen hangers – Ik vind het geweldig om bijpassende hangers te hebben en fluwelen hangers zijn geweldig om ruimte te besparen, kleding AAN de hangers te houden en je kast een opgeruimde look en feel te geven.

Ik hoop dat deze lijst je wat ideeën geeft terwijl je inspiratie opdoet voor het aanpakken van je wasgoed – heb je nog wat nodig is voor je wasroutine?

Bekijk hier alle berichten in de serie Simple Shortcuts.