Dit is de juiste manier om een ​​nieuwe vuilniszak in te doen

vuilniszak hackeen nieuwe vuilniszak in mijn prullenbak doen.

Voordat ik die video bekeek, deed ik het op de enige manier waarop ik wist hoe: schud een nieuwe zak, schuif hem met de onderkant in mijn vuilnisbak en wikkel de bovenkant van de zak om de rand. Het werkte goed genoeg, maar het vereiste wel veel krachtig schudden van de zak en ik bleef meestal achter met die irritante “vuilniszakbel”.

vuilniszak hack

Bovenop die problemen heb ik nooit kunnen achterhalen waarom de fabrikanten de naad aan de buitenkant van de vuilniszak hebben aangebracht. Het bleek dat ze dat niet deden – ik stopte ze gewoon binnenstebuiten in het blik!

vuilniszak hack

Deze nieuwe methode is gemakkelijker, hoeft niet te worden geschud en maakt het zelfs gemakkelijker om het trekkoord vast te maken wanneer het tijd is om het eruit te halen. Klaar om te leren hoe het moet?

vuilniszak hackDe juiste manier om een ​​nieuwe vuilniszak in te doen
  1. Draai de nieuwe zak zodat de bovenrand naar de vloer wijst.
  2. Open het uiteinde van de zak en maak deze vast rond de rand van het blik.
  3. Duw de rest van de zak in de prullenbak.

Het kan niet eenvoudiger om te doen, en het is zeker minder lawaaierig dan de mijn oude “shake it out”-methode!

vuilniszak hackMeer TikTok-tips

Hoewel ik nog steeds lid moet worden van TikTok als poster of bijdrager, merk ik dat ik de app redelijk regelmatig doorlees en onderweg slimme tips oppik. (Als je de app hebt, bekijk dan de #CleaningTikTok-hashtag om te zien wat ik voor jezelf bedoel!)

Als resultaat heb ik onlangs een paar verschillende TikTok-geïnspireerde tips op mijn blog gedeeld, waaronder een briljante methode om een ​​ontbijtsandwich te maken en hoe een wasmand je boodschappen efficiënter kan maken. Dus nogmaals bedankt, TikTok! 🙂

vuilniszak hack

Meer vuilnisbakoplossingen

Hulp nodig bij het oplossen van andere afvalgerelateerde problemen? Bekijk deze tips om te voorkomen dat je vuilnisbakken binnenshuis gaan stinken (of gebruik in plaats daarvan deze vilten pad-hack). Als je last hebt van geurtjes in je vuilnisbakken voor buiten, gebruik dan deze grondige methode om ze grondig te reinigen en te ontgeuren!

Heb je je ooit gerealiseerd dat je al jaren iets verkeerd doet?

CreditSource link

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Iwt-Kdg
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart