4 stappen om een ​​appartementrecyclingprogramma te starten

Afvalbeheer voor appartementshuurders is iets ingewikkelder dan voor huiseigenaren. In een appartementencomplex mag je je prullenbakken niet in de garage of aan de zijkant van het huis zetten. Dat betekent dat afvalbakken voor appartementen aanpasbaar moeten zijn. Het goede nieuws is dat, in tegenstelling tot huizen die onderworpen zijn aan gemeentelijke recyclingprogramma’s… een appartementrecyclingprogramma kan worden aangepast aan de behoeften van het gebouw.

Voor elk afzonderlijk appartement, in-unit recycling en organische containers worden vaak verstrekt door uw gemeente. Echter, de grotere recyclingbakken met deksels die in de meeste lobby’s van appartementen, parkeergarages of “vuilniskamers” te vinden zijn, worden door het complex geleverd. Vaak worden deze recyclingbakken onderbenut en belandt het meeste afval in de vuilstortkoker in plaats van gesorteerd in de recyclingbakken van het appartement.

Als een van Noord-Amerika’s beste experts op het gebied van recyclingoplossingen voor meer dan 30 jaar, zullen we de voordelen bespreken van: een recyclingprogramma implementeren voor appartementencomplexen en waar te beginnen:

De voordelen van programma’s voor het recyclen van appartementen

HalloHostelAfter2

Als u een vastgoedbeheerder bent, kunnen enkele van de voordelen van het implementeren van een programma voor het recyclen van appartementen helpen bij een van de volgende zaken:

  • Kosten voor het ophalen van afval verlagen
  • Huurders aantrekken en behouden
  • Een extra inkomstenbron creëren
  • Uw complex schoner houden

Als u een appartementshuurder bent, kunnen enkele van de voordelen van deelname aan een recyclingprogramma voor appartementen zijn:

  • Een sterker gemeenschapsgevoel voelen onder de bewoners
  • Een milieuvriendelijke mentaliteit ontwikkelen
  • Ruimte in het appartement benutten dat voorheen werd opgenomen door het recyclen van afval
  • Bezuinigen op afval dat op de vuilstort belandt

Wanneer uw appartementencomplex geen gemakkelijk toegankelijke recyclingbakken of een recyclingprogramma heeft, loopt u al deze kansen en meer mis! Laat de prijs van het implementeren van een recyclingprogramma u er niet van weerhouden iets te veranderen, wegen de voordelen op tegen de kosten… waardoor het een waardevolle investering is.

Hoe een appartementrecyclingprogramma te starten?

Appartement

Als u geïnteresseerd bent in het starten van een recyclingprogramma voor uw appartementencomplex, maar niet weet waar u moet beginnen, zijn hier 4 stappen die u moet nemen:

1. Voer een afvalaudit uit

Het starten van een recyclingprogramma voor een appartementencomplex kan in eerste instantie een uitdaging lijken. Of het nu gaat om een ​​gebrek aan ruimte, desinteresse of een constante omverwerping van huurders – het kan onmogelijk zijn om je op de eindresultaten te concentreren. Daarom is het belangrijk om al het afval te identificeren dat gedurende de week wordt weggegooid. Afval dat voor geld kan worden gerecycled, in een prullenbak belandt, is een geweldige manier om gemotiveerd te blijven. Om nog maar te zwijgen, het kan voorheen onbekende problemen aan het licht brengen die de facilitaire kosten zouden kunnen verhogen.

2. Maak het recyclen van appartementen eenvoudig

Het is gemakkelijker om vastgoedbeheerders, verhuurders en huurders aan boord te krijgen met een recyclingprogramma als het proces gemakkelijk te begrijpen is. Wat heeft het voor zin om recyclingoplossingen te implementeren als ze het leven moeilijker maken?

Hier zijn onze aanbevelingen om het recyclen van appartementen gemakkelijker te maken:

Indien mogelijk, kan het ook helpen om huurders eraan te herinneren om te recyclen door huurders te voorzien van hun eigen persoonlijke prullenbakken in of bij elk gebouw in het appartementencomplex.

3. Communiceer effectief over recyclingdoelen

Recyclingbakken kunnen snel vol raken in grotere flatgebouwen, dus het is belangrijk om met uw afvalophaler en bewaardienst te praten om een ​​schema te bepalen dat het beste werkt voor het complex. Het is cruciaal om ervoor te zorgen dat containers regelmatig worden geleegd om overlopen te voorkomen. Regelmatig volle prullenbakken moedigen huurders aan om het recyclebare afval dat niet in de prullenbak past in plaats daarvan in de vuilcontainer of vuilstortkoker te gooien. Het is ook belangrijk om huurders en personeel regelmatig te herinneren aan het recyclingprogramma voor appartementen en de regels. Dit kan via e-mail, flyers of door herinneringen te plaatsen in alle gemeenschappelijke ruimtes als uw appartementencomplex of complex deze heeft.

4. Koop toekomstbestendige prullenbakken

Het sorteren van afval kan voor sommige minder enthousiaste deelnemers aan het recyclingprogramma al een hele klus zijn. Het laatste dat u nodig hebt, is een ingewikkelde indeling van de prullenbak. Het vereenvoudigen van zoveel mogelijk stappen is de sleutel tot succes, daarom moeten de prullenbakken goed genoeg zijn ontworpen zodat de mensen die ze vullen EN leegmaken niets te klagen hebben. Als u niet zeker weet of u de investering kunt betalen, recycling subsidies zijn een goede stimulans om de aankoop van hoogwaardige recyclingbakken voor appartementen te rechtvaardigen.

Dus daar heb je het! Alles wat u moet weten over het starten van een recyclingprogramma voor appartementen. Voor meer informatie over het verkrijgen van een recyclingsubsidie, Klik hier alsjeblieft.

______________________________________________________________________________

Op zoek naar meer tips voor recyclingprogramma’s? Bekijk ook deze andere blogs:

onderste banner

CleanRiver Recycling biedt een verscheidenheid aan innovatieve, flexibele en aanpasbare recyclingoplossingen. Begin vandaag nog met geld besparen met onze groene recyclingprogramma’s.

Als u aanvullende vragen heeft die niet in deze blogpost zijn beantwoord, kunt u ons bellen op 1-866-479-4038 of een e-mail sturen naar solutions@cleanriver.com

CreditSource link

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Iwt-Kdg
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart